Să fii sănătos este originea ta ️

Vindecă-ți emoțiile, schimbă-ți gândurile și viața ți se va schimba, încetează să mai fii ′′ rău „.
Să fii sănătos este originea ta ️
INIMĂ (per total) Conflict emoțional
Inima este conectată la a patra chakră sau centru de putere. Reprezintă iubire (emoțiile mele, capacitatea mea de a iubi), bucurie, vitalitate și securitate. Energia inimii radiază peste tot corpul, în special între gât și plexul solar. Inima este un tip de pompa de energie prin care circula viata (sange) in tot corpul. Această circulație sanguină distribuie energia vitală necesară fericirii, echilibrului, bucuriei și liniștii interioare.
De aceea, este esențial să manifești iubire direcționând energia inimii către cele mai frumoase energii spirituale disponibile.
Cu cât sunt mai atent la iubire, compasiune și iertare, cu atât inima mea va lucra pentru pace și bucurie.
Inima mea va fi stabilă emoțional și protejată de dezamăgire.
Un ritm cardiac neted și armonios indică o persoană cu un interior calm. Ritmul meu cardiac variază atunci când sunt dezechilibrat, îngrijorat de iubire sau sensibil la emoțiile mele. Accept să mă deschid iubirii, predau orice reproș al universului, nu mă mai criticați bolnavilor și, mai presus de toate, acceptați iertarea.
MĂ IUBESC! TE IUBESC! IERTARE! MULȚUMESC! EU SUNT!
#drcamfs #amorincondicional #perdon #gracias #estarenequilibrio #serfeliz #emociones #vidaconsciente #eft #aceptacionincondicional #yosoy #somosuno

Ultimele noutati

Verified by ExactMetrics